Array ( [0] => [1] => tag [2] => mensive ) Images tagged with #mensive on instagram
an online Instagram web viewer

#mensive medias

Photos

Latepost!!! 26-12-16 😂😂😂 .
.
.
.
.
.
.

#mensive #2nd #month #langgeung #terus
Berita baik untuk oang kota tinggi !!! Anda boleh dapatkan pelbagai barangan mensive di @atozfullshoppomade @azbarbershop macam2 ada ..
Yang nk try gunting rambut ...mai datang sini ..SERVIS TIPTOP PUNYEE !!!!
Opssss !!!!NANTI DULU !!!!
Berita baekkkkkkk yang sebenarnya adalah admin nk payung korang FREE gunting rambut di @azbarbershop ..Caranya mudah !!!! anda hanya perlu share status ni dan like page mensive kota tinggi ...Tak mintak banyak pun , cukup 30 share ..cukup 450 like page ..ADMIN PAYUNG KORANG  gunting rambut dekat @azbarbershop ..Dengan SYARAT dan TERMA...pm jika ingin tahu @azbarbershop 
#mensive #mensivekotatinggi #azbarbershop #pomade #hairtonic #bodysoap #perfume #beardbar #beardoil
Berita baik untuk oang kota tinggi !!! Anda boleh dapatkan pelbagai barangan mensive di @atozfullshoppomade @azbarbershop macam2 ada .. Yang nk try gunting rambut ...mai datang sini ..SERVIS TIPTOP PUNYEE !!!! Opssss !!!!NANTI DULU !!!! Berita baekkkkkkk yang sebenarnya adalah admin nk payung korang FREE gunting rambut di @azbarbershop ..Caranya mudah !!!! anda hanya perlu share status ni dan like page mensive kota tinggi ...Tak mintak banyak pun , cukup 30 share ..cukup 450 like page ..ADMIN PAYUNG KORANG gunting rambut dekat @azbarbershop ..Dengan SYARAT dan TERMA...pm jika ingin tahu @azbarbershop #mensive  #mensivekotatinggi  #azbarbershop  #pomade  #hairtonic  #bodysoap  #perfume  #beardbar  #beardoil 
Alhamdulillah sejak 2012 lagi produk ini membantu jejaka-jejaka diluar sana untuk terus kekal berjambang, tapi sekarang masih lagi muka kpoperzz?😏
.

Masih belum terlambat, MrLongBeard ingin membantu anda untuk menumbuhkan, melebatkan dan merapikan janggut, jambang, misai serta sideburn anda serta menukar kpop anda kepada gentleman
.

Mari-mari yang mana masih kpoperzz boleh WhatsApp no dibawah untuk sebarang pertanyaan
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.

013-9393904  013-9393904  013-9393904

#Uitm#Igers#Sedaghe#Tempatanfest#Abstrax#Malaypretty#Wakdoyok#Hipstermalaya#Jambang#Lokal#Janggut#Sapotlokal#Maskulin#Jadioc#Lelaki#Rockabilly#Lokalmy#Damansara#Lokalbiz#Pomplah#Facialhair#Rambutjarang#Beardcare#Jagajanggut#Beardgentlemen#Krimjambang#Pelebatrambut#Ubatjambang#Toksheikh#Mensive
Alhamdulillah sejak 2012 lagi produk ini membantu jejaka-jejaka diluar sana untuk terus kekal berjambang, tapi sekarang masih lagi muka kpoperzz?😏 . Masih belum terlambat, MrLongBeard ingin membantu anda untuk menumbuhkan, melebatkan dan merapikan janggut, jambang, misai serta sideburn anda serta menukar kpop anda kepada gentleman . Mari-mari yang mana masih kpoperzz boleh WhatsApp no dibawah untuk sebarang pertanyaan . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 . 013-9393904 013-9393904 013-9393904 #Uitm #Igers #Sedaghe #Tempatanfest #Abstrax #Malaypretty #Wakdoyok #Hipstermalaya #Jambang #Lokal #Janggut #Sapotlokal #Maskulin #Jadioc #Lelaki #Rockabilly #Lokalmy #Damansara #Lokalbiz #Pomplah #Facialhair #Rambutjarang #Beardcare #Jagajanggut #Beardgentlemen #Krimjambang #Pelebatrambut #Ubatjambang #Toksheikh #Mensive 
Berita baik untuk oang kota tinggi !!! Anda boleh dapatkan pelbagai barangan mensive di @atozfullshoppomade @azbarbershop macam2 ada ..
Yang nk try gunting rambut ...mai datang sini ..SERVIS TIPTOP PUNYEE !!!!
Opssss !!!!NANTI DULU !!!!
Berita baekkkkkkk yang sebenarnya adalah admin nk payung korang FREE gunting rambut di @azbarbershop ..Caranya mudah !!!! anda hanya perlu share status ni dan like page mensive kota tinggi ...Tak mintak banyak pun , cukup 30 share ..cukup 450 like page ..ADMIN PAYUNG KORANG  gunting rambut dekat @azbarbershop ..Dengan SYARAT dan TERMA...pm jika ingin tahu @azbarbershop 
#mensive #mensivekotatinggi #azbarbershop #pomade #hairtonic #bodysoap #perfume #beardbar #beardoil
Berita baik untuk oang kota tinggi !!! Anda boleh dapatkan pelbagai barangan mensive di @atozfullshoppomade @azbarbershop macam2 ada .. Yang nk try gunting rambut ...mai datang sini ..SERVIS TIPTOP PUNYEE !!!! Opssss !!!!NANTI DULU !!!! Berita baekkkkkkk yang sebenarnya adalah admin nk payung korang FREE gunting rambut di @azbarbershop ..Caranya mudah !!!! anda hanya perlu share status ni dan like page mensive kota tinggi ...Tak mintak banyak pun , cukup 30 share ..cukup 450 like page ..ADMIN PAYUNG KORANG gunting rambut dekat @azbarbershop ..Dengan SYARAT dan TERMA...pm jika ingin tahu @azbarbershop #mensive  #mensivekotatinggi  #azbarbershop  #pomade  #hairtonic  #bodysoap  #perfume  #beardbar  #beardoil 
ISTERI MALU DENGAN PENAMPILAN ANDA?
Bagaimana rasa isteri anda berpura-pura hidup gembira dan sayang dengan anda kerana rambut botak dan berkawah seperti bulan
.

Disini ada penawar lagi mustajab untuk mengembalikan kasih sayang isteri anda hehe, Hair Regrowth Treatment ialah vitamin rambut yang lengkap untuk merangsang pertumbuhan rambut baru dan mampu mengatasi dan mengawal masalah berikut:
.

1⃣Menumbuhkan kembali rambut
2⃣Mengelakkan rambut dari gugur
3⃣Menyuburkan & menyihatkan rambut
4⃣Mencegah dari botak
5⃣Membekalkan nutrisi rambut yang lengkap
.

Harga RM110/200ml
Postage +RM7 SM | +RM10 SS
.

AGENT & SELLER DIPERLUKAN
.

WhatsApp : 013-9393904
WeChat ID : ohmrlongbeard
.

#Style#Growth#Mensfasion#Fashion#Uitm#Igers#Sedaghe#Tempatanfest#Mrlongbeard#Mensive#Barbermalaysia#Sayajualpomade#Pomadetelukintan#Mrlongbeardserikembangan#Pomadeserikembangan#Mrlongbeardputrajaya#Hairproblem#Tonicrambut#Botaklicin#Rambutbotak#Beardoil#Facialhair#Rambutjarang#Beardcare#Jagajanggut#Beardgentlemen#Krimjambang#Pelebatrambut#Ubatjambang
ISTERI MALU DENGAN PENAMPILAN ANDA? Bagaimana rasa isteri anda berpura-pura hidup gembira dan sayang dengan anda kerana rambut botak dan berkawah seperti bulan . Disini ada penawar lagi mustajab untuk mengembalikan kasih sayang isteri anda hehe, Hair Regrowth Treatment ialah vitamin rambut yang lengkap untuk merangsang pertumbuhan rambut baru dan mampu mengatasi dan mengawal masalah berikut: . 1⃣Menumbuhkan kembali rambut 2⃣Mengelakkan rambut dari gugur 3⃣Menyuburkan & menyihatkan rambut 4⃣Mencegah dari botak 5⃣Membekalkan nutrisi rambut yang lengkap . Harga RM110/200ml Postage +RM7 SM | +RM10 SS . AGENT & SELLER DIPERLUKAN . WhatsApp : 013-9393904 WeChat ID : ohmrlongbeard . #Style #Growth #Mensfasion #Fashion #Uitm #Igers #Sedaghe #Tempatanfest #Mrlongbeard #Mensive #Barbermalaysia #Sayajualpomade #Pomadetelukintan #Mrlongbeardserikembangan #Pomadeserikembangan #Mrlongbeardputrajaya #Hairproblem #Tonicrambut #Botaklicin #Rambutbotak #Beardoil #Facialhair #Rambutjarang #Beardcare #Jagajanggut #Beardgentlemen #Krimjambang #Pelebatrambut #Ubatjambang 
Cuaca cerah tiba tiba hujan. Alhamdulillah sempat COD Mensive Beard Oil untuk Mizi. Rezeki namanya. Beard Oil, selain menumbuhkan jambang ia juga menjaga kesihatan kulit bahagian dagu dan pipi pria pria sekalian dengan aroma citrus mendamaikan rasa.
.
Mari dapatkan, konsultasi percuma daripada Poddie! 0122425899 🤘😎🤘 #mensive #mensivebeardoil #beardoil #beard #lokalah #mensgrooming #mensiveampang #ampang #kualalumpur #ynwa #liverpool
Ada masalah kelemumur? Rambut gugur? Rambut nipis? Kulit kepala berminyak?
.
Kini anda tak perlu menghabiskan ratusan ringgit semata untuk selesaikan masalah anda.
.
Mensive HairCare Set mampu menyelesaikan masalah anda. Shampoo Hair Treatment + Hair Tonic.
.
5 terawal dapat diskaun RM40!
.
whatsapp sekarang ke 0139604090!
.
#mensive #mensivehairtreatment #mensivehaircareset #mensiveshampoo #mensivehairtonic #shampoohairtreatment #hairtonic #tonicrambut #rambutidaman #mensgrooming #ohmyjanggut #lokalbrand #tempatanfest #lokalah #sapotlokalah
Ada masalah kelemumur? Rambut gugur? Rambut nipis? Kulit kepala berminyak? . Kini anda tak perlu menghabiskan ratusan ringgit semata untuk selesaikan masalah anda. . Mensive HairCare Set mampu menyelesaikan masalah anda. Shampoo Hair Treatment + Hair Tonic. . 5 terawal dapat diskaun RM40! . whatsapp sekarang ke 0139604090! . #mensive  #mensivehairtreatment  #mensivehaircareset  #mensiveshampoo  #mensivehairtonic  #shampoohairtreatment  #hairtonic  #tonicrambut  #rambutidaman  #mensgrooming  #ohmyjanggut  #lokalbrand  #tempatanfest  #lokalah  #sapotlokalah 
TEKA SKOR La Liga
.
1.Follow instagram @dinstore_online
.
2.Like 3 gambar di ig kami.
.
3.Teka Skor & Penjaring di ruang komen.[Contoh:A.MADRID 1-1 BARCELONA (Griezzman/Messi)]
.
4.Bagi yg meneka keputusan seri 0-0,harus nyatakan penerima kad kuning pertama.
.
5.Tag 5 orang rakan di ruang komen.
.
6.Pemenang boleh meneka sekali sahaja dan pemenang dipilih berdasarkan yg terpantas dan tepat shj.
.
7.Peraduan tamat sejurus sebelum sepak mula.
.
Selamat Mencuba👌🏼
.
.
.
#dinstore #hipsterpomade #gonzopomade #magnumpomade  #thezoods #thejadioc #jadiocamarediton #rockabilly #suavecito #rockabillyamranfansedition #mensive #mensivehairtonic #mensivebeardoil #pomadepenang #pomadewaterbased #pomadelokal #pomademurah #pomade #magnum #amarbaharin #jambang #jualpomade #tempatanfest #pomadeshop #beard #pomademalaysia
TEKA SKOR La Liga . 1.Follow instagram @dinstore_online . 2.Like 3 gambar di ig kami. . 3.Teka Skor & Penjaring di ruang komen.[Contoh:A.MADRID 1-1 BARCELONA (Griezzman/Messi)] . 4.Bagi yg meneka keputusan seri 0-0,harus nyatakan penerima kad kuning pertama. . 5.Tag 5 orang rakan di ruang komen. . 6.Pemenang boleh meneka sekali sahaja dan pemenang dipilih berdasarkan yg terpantas dan tepat shj. . 7.Peraduan tamat sejurus sebelum sepak mula. . Selamat Mencuba👌🏼 . . . #dinstore  #hipsterpomade  #gonzopomade  #magnumpomade  #thezoods  #thejadioc  #jadiocamarediton  #rockabilly  #suavecito  #rockabillyamranfansedition  #mensive  #mensivehairtonic  #mensivebeardoil  #pomadepenang  #pomadewaterbased  #pomadelokal  #pomademurah  #pomade  #magnum  #amarbaharin  #jambang  #jualpomade  #tempatanfest  #pomadeshop  #beard  #pomademalaysia 
Berita baik untuk orang kota tinggi!!!
Anda boleh dapatkan pelbagai barangan mensive di Azbarbershop..
Macam2 ado...
Yang nak try gunting rambut...mai datang sini...
SERVIS TIPTOP PUNYEEEEE!!!!
Oppppssss!!!!NANTI DULU!!!!!
Berita BAAAEKKKK yang sebenar adalah Admin nak payung korang FREE gunting rambut di Azbarbershop...
Caranya mudah!!!anda hanya perlu share status ni dan like page mensive kota tinggi...
Tak mintak banyak pun, cukup 30 share...cukup 450 like page....
ADMIN BELANJA KORANG gunting rambut dekat sini...
Dengan SYARAT dan TERMA..pm jika ingin tahu!!
#mensive #mensivekotatinggi #azbarbershop #pomade #hairtonic #bodysoap #perfume #beardbar #beardoil #pompadour #fade #uppercut #lowcutfade #style #menstyle #jangancakapabangtakpayung
Berita baik untuk orang kota tinggi!!! Anda boleh dapatkan pelbagai barangan mensive di Azbarbershop.. Macam2 ado... Yang nak try gunting rambut...mai datang sini... SERVIS TIPTOP PUNYEEEEE!!!! Oppppssss!!!!NANTI DULU!!!!! Berita BAAAEKKKK yang sebenar adalah Admin nak payung korang FREE gunting rambut di Azbarbershop... Caranya mudah!!!anda hanya perlu share status ni dan like page mensive kota tinggi... Tak mintak banyak pun, cukup 30 share...cukup 450 like page.... ADMIN BELANJA KORANG gunting rambut dekat sini... Dengan SYARAT dan TERMA..pm jika ingin tahu!! #mensive  #mensivekotatinggi  #azbarbershop  #pomade  #hairtonic  #bodysoap  #perfume  #beardbar  #beardoil  #pompadour  #fade  #uppercut  #lowcutfade  #style  #menstyle  #jangancakapabangtakpayung 
Berita baik untuk orang kota tinggi!!!
Anda boleh dapatkan pelbagai barangan mensive di Azbarbershop..
Macam2 ado...
Yang nak try gunting rambut...mai datang sini...
SERVIS TIPTOP PUNYEEEEE!!!!
Oppppssss!!!!NANTI DULU!!!!!
Berita BAAAEKKKK yang sebenar adalah Admin nak payung korang FREE gunting rambut di Azbarbershop...
Caranya mudah!!!anda hanya perlu share status ni dan like page mensive kota tinggi...
Tak mintak banyak pun, cukup 30 share...cukup 450 like page....
ADMIN BELANJA KORANG gunting rambut dekat sini...
Dengan SYARAT dan TERMA..pm jika ingin tahu!!
#mensive #mensivekotatinggi #azbarbershop #pomade #hairtonic #bodysoap #perfume #beardbar #beardoil #pompadour #fade #uppercut #lowcutfade #style #menstyle #jangancakapabangtakpayung
Berita baik untuk orang kota tinggi!!! Anda boleh dapatkan pelbagai barangan mensive di Azbarbershop.. Macam2 ado... Yang nak try gunting rambut...mai datang sini... SERVIS TIPTOP PUNYEEEEE!!!! Oppppssss!!!!NANTI DULU!!!!! Berita BAAAEKKKK yang sebenar adalah Admin nak payung korang FREE gunting rambut di Azbarbershop... Caranya mudah!!!anda hanya perlu share status ni dan like page mensive kota tinggi... Tak mintak banyak pun, cukup 30 share...cukup 450 like page.... ADMIN BELANJA KORANG gunting rambut dekat sini... Dengan SYARAT dan TERMA..pm jika ingin tahu!! #mensive  #mensivekotatinggi  #azbarbershop  #pomade  #hairtonic  #bodysoap  #perfume  #beardbar  #beardoil  #pompadour  #fade  #uppercut  #lowcutfade  #style  #menstyle  #jangancakapabangtakpayung 
Nak ada jambang?
.
Nak ada rambut berkilat?
.
Jom tengok tengok barangan lelaki daripada Mensive. Pasti akan menjadi lelaki maskulin.
.
📩 0148455412
🚛 Penghantaran percuma !
.
#mensive #teambuyamens #lokal #lokalah #sapotlokal 
#melaka #uitm #poli #maskulin
Lepasni tiada lagi masalah rambut dengan 👉 Mensive Shampoo 👈 in shaa Allah.
.
Khas untuk : 👇
🔴 Rambut gugur
🔴 Rambut Kurang Lebat
🔴 Menguatkan akar rambut
🔴 Mengurangkan kelemumur & uban
🔴 Meransang pertumbuhan anak rambut
.
Kalau berminat 🤔
.
Saya Rasyid agen sah Mensive International Sdn Bhd
Mensive ID : 10063
.
Whatsapp for detail 👉 +6014-5292804 😎
.
#mensive #mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #mensivefacialbar #mensiveperfume #mensivebodysoap #malayabeardoil #beardoil #minyaklintah #minyaklintahasli #minyaklintahtradisigunungasli #minyaklintahmurah #minyakjambang #jualpomade #caripomade #pomadeshop #pomadelokal #pomademalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionline #kedaionlinemalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #sayajualjam #sayajualbeg #igermalaysia #sayajual #produkmaskulin
Lepasni tiada lagi masalah rambut dengan 👉 Mensive Shampoo 👈 in shaa Allah. . Khas untuk : 👇 🔴 Rambut gugur 🔴 Rambut Kurang Lebat 🔴 Menguatkan akar rambut 🔴 Mengurangkan kelemumur & uban 🔴 Meransang pertumbuhan anak rambut . Kalau berminat 🤔 . Saya Rasyid agen sah Mensive International Sdn Bhd Mensive ID : 10063 . Whatsapp for detail 👉 +6014-5292804 😎 . #mensive  #mensivepomade  #mensivebeardoil  #mensivehairtonic  #mensivefacialbar  #mensiveperfume  #mensivebodysoap  #malayabeardoil  #beardoil  #minyaklintah  #minyaklintahasli  #minyaklintahtradisigunungasli  #minyaklintahmurah  #minyakjambang  #jualpomade  #caripomade  #pomadeshop  #pomadelokal  #pomademalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #kedaionline  #kedaionlinemalaysia  #sayajualmurah  #sayajualbag  #sayajualjam  #sayajualbeg  #igermalaysia  #sayajual  #produkmaskulin 
Repost ah.
(5/12🌹) Semoga masing" lebih dewasa, terhindar dari segala masalah, saling janji buat ga ingkarin janji yg kemarin.❤❤❤❤
@agung_nurazihad 
#mensive #monthversary #couple #lovemates #lfl #fff
MENSIVE BEARD OIL ✔Dibuat drpd 100% bahan organik yg dirumus khas utk menggalakkan pertumbuhan jambang
✔Diperkaya dgn rumusan premium seperti Minyak Jojoba & Minyak Begamot utk rangsangan pertumbuhan jambang
✔Minyak tidak berbau busuk
✔Tiada campuran bahan kimia dan boleh dibawa solat

Harga Normal RM80
Harga Promosi RM60 😱🎉 Untuk Dapatkan Harga Promosi:-
> SmS/WhatsApp "MBO" ke 013-7264644
> SmS/WhatsApp "MBO" ke 013-7264644
> SmS/WhatsApp "MBO" ke 013-7264644

#mensive #mensivebeardoil #minyakjambang
MENSIVE BEARD OIL ✔Dibuat drpd 100% bahan organik yg dirumus khas utk menggalakkan pertumbuhan jambang ✔Diperkaya dgn rumusan premium seperti Minyak Jojoba & Minyak Begamot utk rangsangan pertumbuhan jambang ✔Minyak tidak berbau busuk ✔Tiada campuran bahan kimia dan boleh dibawa solat Harga Normal RM80 Harga Promosi RM60 😱🎉 Untuk Dapatkan Harga Promosi:- > SmS/WhatsApp "MBO" ke 013-7264644 > SmS/WhatsApp "MBO" ke 013-7264644 > SmS/WhatsApp "MBO" ke 013-7264644 #mensive  #mensivebeardoil  #minyakjambang 
Sedikit testimoni utk sarapan pagi.. .
Mesive Hair Tonic..
.
👉  Sesuai utk lelaki & wanita
👉  Melebatkan dan menyuburkan rambut
👉🏻 Kesan sepantas 14 hari!!
👉🏻 Membantu merawat Masalah Kulit kepala gatal, berminyak & kelemumur
👉🏻 Bahan² premium seperti APPLE STEMCELL & GINSENG sangat baik untuk kulit kepala & akar rambut.
.
Harga Promosi!!
**Rm70 sebotol
**FREE Postage (2 botol) 😍😍 .
Wsap 0165124534
Wsap 0165124534
Wsap 0165124534
.
Sila like page fb Mensive Hair Pro II for more info https://m.facebook.com/Pomade.HairTonic.BeardOil
.
Jana pendapatan Rm400 - Rm3000 dgn menjadi Agent / Dropship kami
Wsap 0165124534
.
#mensive #hairtonic #rambutgugur #rambutbotak #botak #tonikrambut #gatalkepala #uban #rambutuban #kelumumur
Sedikit testimoni utk sarapan pagi.. . Mesive Hair Tonic.. . 👉 Sesuai utk lelaki & wanita 👉 Melebatkan dan menyuburkan rambut 👉🏻 Kesan sepantas 14 hari!! 👉🏻 Membantu merawat Masalah Kulit kepala gatal, berminyak & kelemumur 👉🏻 Bahan² premium seperti APPLE STEMCELL & GINSENG sangat baik untuk kulit kepala & akar rambut. . Harga Promosi!! **Rm70 sebotol **FREE Postage (2 botol) 😍😍 . Wsap 0165124534 Wsap 0165124534 Wsap 0165124534 . Sila like page fb Mensive Hair Pro II for more info https://m.facebook.com/Pomade.HairTonic.BeardOil . Jana pendapatan Rm400 - Rm3000 dgn menjadi Agent / Dropship kami Wsap 0165124534 . #mensive  #hairtonic  #rambutgugur  #rambutbotak  #botak  #tonikrambut  #gatalkepala  #uban  #rambutuban  #kelumumur 
Alhamdulillah.. 2 botol Mensive Hair Tonic selamat mendarat lagi.. 02/02/2017 brother kita ni beli Mensive Hair Care Set ( Mensive Hair Treatment Shampoo + Mensive Hair Tonic ).. lepas dapat hasil yang memberangsangkan, dia beli lagi 2 botol.. guna dengan consistent, pasti ada hasil insyaAllah.. terima kasih kepada anda semua yang menyokong product keluaran Mensive! Mensive, created for men! Mensive, untuk jejaka exclusive!
.
.
.
WhatsApp 0172795227
WhatsApp 0172795227
WhatsApp 0172795227
.
.
.
#mensive #createdformen #mensivesungaipetani #mensivekedah #mensiveutara #jejakaexclusive
Alhamdulillah.. 2 botol Mensive Hair Tonic selamat mendarat lagi.. 02/02/2017 brother kita ni beli Mensive Hair Care Set ( Mensive Hair Treatment Shampoo + Mensive Hair Tonic ).. lepas dapat hasil yang memberangsangkan, dia beli lagi 2 botol.. guna dengan consistent, pasti ada hasil insyaAllah.. terima kasih kepada anda semua yang menyokong product keluaran Mensive! Mensive, created for men! Mensive, untuk jejaka exclusive! . . . WhatsApp 0172795227 WhatsApp 0172795227 WhatsApp 0172795227 . . . #mensive  #createdformen  #mensivesungaipetani  #mensivekedah  #mensiveutara  #jejakaexclusive 
Tak perlu sibuk mencari yg sempurna,syukuri apa yg sudah dimiliki,dijaga dengan kasih sayang yg tulus,dan dijalanin dengan ridho Allah😇 Slamat tgl 25 untuk kesekian kalinya andiku❤
You are the best lover's🎉🎈
.
.
.
#mensive#25#andiiiii#longlast#big❤#lfl#ffffff👌
Tak perlu sibuk mencari yg sempurna,syukuri apa yg sudah dimiliki,dijaga dengan kasih sayang yg tulus,dan dijalanin dengan ridho Allah😇 Slamat tgl 25 untuk kesekian kalinya andiku❤ You are the best lover's🎉🎈 . . . #mensive #25 #andiiiii #longlast #big ❤#lfl #ffffff 👌
Trimsss😘 loveyouu💕💋
#lfl #l4f #like #followforfollow #mensive #22 #bulan #thankyou
Pabila dagu memanjang
#mensive
Mensive Strong Hold Pomade, shinning lain macam, hold padu lebih dari 8jam!
.
Sesuai buat lelaki yang pentingkan kekemasan dan tampil stylo!
.
Harga asal RM60, sekarang promo hanya RM45!
.
whatsapp sekarang untuk diskaun ke 0139604090!
.
#mensive #mensivepomade #mensivepomadestronghold #pomadestronghold #pom #pomade #sayajualpomade #pomadelokal #ohmyjanggut #lokalbrand #tempatanfest #lokalah #sapotlokalah
Siapa (khusus lelaki) ada masalah muka berjerawat ? Pencuci muka sekarang tidak dapat membantu ?
Ce PM/DM/WS laju2 ke 0192548866
.
#mensive #mensivetestimoni #productmensive #mensiveproduct #mensivefacialandbeardbar #facialandbeardbarmensive #pencucimukalelaki #rawatanmukalelaki #productlelaki #barformen #mensivesainbeauty #teamsikattepi
Siapa ada masalah janggut susah sangat nak tumbuh ? Muka jambu sampai orang ingat bojan ?
Ce PM/DM/WS laju2 ke 0192548866
.
#mensive #mensivemoustachebeardoil #mensivebeardoil #beardoil #minyakjambang #minyakmisai #beardoilmurah #beardoilterbaik #beardoilmensive #beardoilmalaysia #jambangsunnah #productmensive #mensivesainbeauty #teamsikattepi
Siapa ada masalah alergic dengan shampoo di pasaran yg sedia ada sekarang ?
Ce PM/DM/WS laju2 ke 0192548866
.
#mensive #mensiveproduct #mensiveshampoo #shampoomensive #mensivemerawatanrambut #rawatanrambut #shampoorawatanrambut #shampooterbaik #tonicrambut #tonikrambut #ubatrambut #mensivesainbeauty #teamsikattepi
Malam minggu adalah malam yg baik buat mereka yang mencari peluang lebih-lebih lagi di kota Kuala Lumpur, kota yang penuh dengan harapan!.
.
Dan ini Rahman, anak muda yang rajin mencari rezeki & pengalaman dengan bekerja di butik Cardin. Rahman perlu tampil tampan dan dia memilih Mensive Pomade, Mensive Hair Treatment Shampoo & Mensive Hair Tonic untuk keterampilan diri. Pilihan tepat Rahman dan terima kasih kerana memilih Mensive!.
.
Rahman dah dapat? Bagaimana anda? Marilah hubungi Poddie di 0122425899 untuk Gaya, Segak dan Terampil (GST) 🤘😜🤘 #mensive #mensiveampang #kualalumpur #ampang #timesquare #mensivepomade #mensivehairtonic #mensiveshampoo #menshair #mensgrooming #bukitbintang #weekend
Malam minggu adalah malam yg baik buat mereka yang mencari peluang lebih-lebih lagi di kota Kuala Lumpur, kota yang penuh dengan harapan!. . Dan ini Rahman, anak muda yang rajin mencari rezeki & pengalaman dengan bekerja di butik Cardin. Rahman perlu tampil tampan dan dia memilih Mensive Pomade, Mensive Hair Treatment Shampoo & Mensive Hair Tonic untuk keterampilan diri. Pilihan tepat Rahman dan terima kasih kerana memilih Mensive!. . Rahman dah dapat? Bagaimana anda? Marilah hubungi Poddie di 0122425899 untuk Gaya, Segak dan Terampil (GST) 🤘😜🤘 #mensive  #mensiveampang  #kualalumpur  #ampang  #timesquare  #mensivepomade  #mensivehairtonic  #mensiveshampoo  #menshair  #mensgrooming  #bukitbintang  #weekend 
Lelaki atau perempuan yang mempunyai masalah rambut gugur? Rambut berkelemumur? Kulit kepala berminyak?
.
Kini anda tak perlu berhabis ribuan ringgit untuk selesaikan masalah!
.
Mensive Hair Tonic bakal merawat masalah rambut dan kulit kepala anda! FREE GUIDE direct dari CONSULTANT sehingga tampak kesan positif!
.
Harga asal RM90, sekarang promo hanya RM70!
.
whatsapp sekarang ke 0139604090.
.
#mensive #mensivehaircareset #mensivehairtreatment #mensiveshampoo #mensivehairtonic #shampoohairtreatment #hairtonic #shampoo #tonicrambut #rambutidaman #mensgrooming #ohmyjanggut #lokalbrand #tempatanfest #lokalah #sapotlokalah
Lelaki atau perempuan yang mempunyai masalah rambut gugur? Rambut berkelemumur? Kulit kepala berminyak? . Kini anda tak perlu berhabis ribuan ringgit untuk selesaikan masalah! . Mensive Hair Tonic bakal merawat masalah rambut dan kulit kepala anda! FREE GUIDE direct dari CONSULTANT sehingga tampak kesan positif! . Harga asal RM90, sekarang promo hanya RM70! . whatsapp sekarang ke 0139604090. . #mensive  #mensivehaircareset  #mensivehairtreatment  #mensiveshampoo  #mensivehairtonic  #shampoohairtreatment  #hairtonic  #shampoo  #tonicrambut  #rambutidaman  #mensgrooming  #ohmyjanggut  #lokalbrand  #tempatanfest  #lokalah  #sapotlokalah 
Alhamdulillah COD di masjid besar Kuala Selangor. Terima kasih bos. Saya jual ye. 😄
.
Harga di kotak RM60 TAPI harga promosi RM45 je !!!
=========================================
✔ANDA IMPIKAN GAYA RAMBUT KEKAL STYLO SEHINGGA 8 JAM?
✔SEDANG MENCARI POMADE YANG TAK MELEKIT?
=========================================
🚩Memperkenalkan pomade berkualiti antarabangsa yang pasti tak akan kecewakan anda.
.
🚩MENSIVE POMADE STRONG HOLD
.
👍Keistimewaan Mensive Pomade Stronghold
.
-150gram ++ (Sebulan penggunaan)
-Betul-betul “hold” sehingga 8jam
-Rambut boleh disikat & digayakan semula
-Waterbased (Rambut lebih mudah diurus & dicuci)
-Bau Ferragamo yg sangat wangi
-Tidak meninggalkan kesan pada kulit kepala lepas basuh
-Super high shine & polish look
Ramai yang sudah mencuba Mensive Pomade dan mengalami kehebatannya.
=========================================
📦 Mensive Pomade Strong Hold Ready stock 😉👍
.
MENSIVE POMADE STRONG HOLD RM45 !
MENSIVE POMADE STRONG HOLD RM45 !
MENSIVE POMADE STRONG HOLD RM45 !
.
For order pm/ws to :
0192548866 typing "Pomade"
0192548866 typing "Pomade"
0192548866 typing "Pomade"
.
#mensive #mensiveproduct #mensivepomadestronghold #mensivepomade #pomadeterbaik #pomademalaysia #pomademurah #pomadetahan8jam #pomademensive #mensivesainbeauty #teamsikattepi
Alhamdulillah COD di masjid besar Kuala Selangor. Terima kasih bos. Saya jual ye. 😄 . Harga di kotak RM60 TAPI harga promosi RM45 je !!! ========================================= ✔ANDA IMPIKAN GAYA RAMBUT KEKAL STYLO SEHINGGA 8 JAM? ✔SEDANG MENCARI POMADE YANG TAK MELEKIT? ========================================= 🚩Memperkenalkan pomade berkualiti antarabangsa yang pasti tak akan kecewakan anda. . 🚩MENSIVE POMADE STRONG HOLD . 👍Keistimewaan Mensive Pomade Stronghold . -150gram ++ (Sebulan penggunaan) -Betul-betul “hold” sehingga 8jam -Rambut boleh disikat & digayakan semula -Waterbased (Rambut lebih mudah diurus & dicuci) -Bau Ferragamo yg sangat wangi -Tidak meninggalkan kesan pada kulit kepala lepas basuh -Super high shine & polish look Ramai yang sudah mencuba Mensive Pomade dan mengalami kehebatannya. ========================================= 📦 Mensive Pomade Strong Hold Ready stock 😉👍 . MENSIVE POMADE STRONG HOLD RM45 ! MENSIVE POMADE STRONG HOLD RM45 ! MENSIVE POMADE STRONG HOLD RM45 ! . For order pm/ws to : 0192548866 typing "Pomade" 0192548866 typing "Pomade" 0192548866 typing "Pomade" . #mensive  #mensiveproduct  #mensivepomadestronghold  #mensivepomade  #pomadeterbaik  #pomademalaysia  #pomademurah  #pomadetahan8jam  #pomademensive  #mensivesainbeauty  #teamsikattepi 
Minyak Jambang No 1 Asia 😎
.
🔴 Kelebihan MENSIVE Moustache & Beard Oil
.
👨Menggalakkan pertumbuhan misai, janggut & jambang
👨Melebatkan misai, janggut & jambang
😉 Melembutkan misai, janggut & jambang
😎 Melembabkan kulit muka di bawah jambang
😊 Mengelakkan kelumumur pd jambang dan gatal pada kulit muka
👨Memastikan misai, janggut & jambang tumbuh dgn lebih sihat, berkilat dan terurus
⏰ satu botol tahan 2-3 bulan mengikot cara penggunaan.
.
🔴 Kalau berminat 🤔
.
Saya Rasyid agen sah Mensive International Sdn Bhd
Mensive ID : 10063
.
Wasap +6014-529 2804 tok harga promosi.
.
#mensive #mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #mensivefacialbar #mensiveperfume #mensivebodysoap #malayabeardoil #beardoil #minyaklintah #minyaklintahasli #minyaklintahtradisigunungasli #minyaklintahmurah #minyakjambang #jualpomade #caripomade #pomadeshop #pomadelokal #pomademalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionline #bazar #kedaionlinemalaysia #sayajualmurah #sayajualbag #sayajualjam #sayajualbeg #sayajual #produkmaskulin
Minyak Jambang No 1 Asia 😎 . 🔴 Kelebihan MENSIVE Moustache & Beard Oil . 👨Menggalakkan pertumbuhan misai, janggut & jambang 👨Melebatkan misai, janggut & jambang 😉 Melembutkan misai, janggut & jambang 😎 Melembabkan kulit muka di bawah jambang 😊 Mengelakkan kelumumur pd jambang dan gatal pada kulit muka 👨Memastikan misai, janggut & jambang tumbuh dgn lebih sihat, berkilat dan terurus ⏰ satu botol tahan 2-3 bulan mengikot cara penggunaan. . 🔴 Kalau berminat 🤔 . Saya Rasyid agen sah Mensive International Sdn Bhd Mensive ID : 10063 . Wasap +6014-529 2804 tok harga promosi. . #mensive  #mensivepomade  #mensivebeardoil  #mensivehairtonic  #mensivefacialbar  #mensiveperfume  #mensivebodysoap  #malayabeardoil  #beardoil  #minyaklintah  #minyaklintahasli  #minyaklintahtradisigunungasli  #minyaklintahmurah  #minyakjambang  #jualpomade  #caripomade  #pomadeshop  #pomadelokal  #pomademalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #kedaionline  #bazar  #kedaionlinemalaysia  #sayajualmurah  #sayajualbag  #sayajualjam  #sayajualbeg  #sayajual  #produkmaskulin 
"HAIRTONIC"..produk keluaran.... MENSIVE😘😍🌟 TESTIMONI BERJAYA🌹🌸 ⏩Melebatkan rambut ⏩Menguatkan akar rambut ⏩Mengurangkan rambut gugur
⏩Mempercepatkan pertumbuhan anak rambut ⏩Dan banyak lagi😍

Lelaki dan perempuan semua boleh cuba👱👨😘..... Apa tunggu lagi... Jom dapatkan sekarang 📢📣🎉.. Untuk tempahan 👉0169618977(pm)📱📝 #MENSIVE 
#HAIRTONIC 
#Original 
#Berkesan 
#Hargamampumilik
#Testimoni
#Klholidaycny
"HAIRTONIC"..produk keluaran.... MENSIVE😘😍🌟 TESTIMONI BERJAYA🌹🌸 ⏩Melebatkan rambut ⏩Menguatkan akar rambut ⏩Mengurangkan rambut gugur ⏩Mempercepatkan pertumbuhan anak rambut ⏩Dan banyak lagi😍 Lelaki dan perempuan semua boleh cuba👱👨😘..... Apa tunggu lagi... Jom dapatkan sekarang 📢📣🎉.. Untuk tempahan 👉0169618977(pm)📱📝 #MENSIVE  #HAIRTONIC  #Original  #Berkesan  #Hargamampumilik  #Testimoni  #Klholidaycny 
Otw balik dr melaka - terengganu 
Sambil2 tu boleh cod dgn sorg dua customer

اَلْحَمْدُلِلّهِ 
Lame tutup kedai 🤓

Jom sape nk jadi reseller modal serendah rm189 je 😘 
0139596025 
#mensive
#teambuyamens
#gentleman
#mensivestokisganu
Otw balik dr melaka - terengganu Sambil2 tu boleh cod dgn sorg dua customer اَلْحَمْدُلِلّهِ Lame tutup kedai 🤓 Jom sape nk jadi reseller modal serendah rm189 je 😘 0139596025 #mensive  #teambuyamens  #gentleman  #mensivestokisganu 
Keistimewaan Mensive Hair Tonic :
.
Membantu merawat masalah rambut sepantas 14 HARI! Kaya dgn Apple Stemcell dan Ekstrak Ginseng yg terbukti berkesan utk merawat masalah rambut dan kulit kepala!
.
✔ Waterbase
✔ 100% organic
✔ Boleh dibawa solat
✔ Bau Apple yg wangi .
KESAN-KESAN PENGGUNAAN MENSIVE HAIR TONIC
.
✔ 3-7 hari rambut KURANG GUGUR & kulit kepala TAK BERMINYAK
✔ 7-14 hari rambut BERHENTI GUGUR & KURANG KELEMUMUR
✔ 14-30 hari anak rambut mula TUMBUH
.
FB page: Mensive Store
Wechat id: GentlemanCove
.
WhatsApp/call 📲 : 016-5158071
.
#mensive #mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #mbo #barber #facialhair #gugur #pomade #mensfashion #men #azrelismail #azrelnizers #pompadour #mrlongbeard #caripomade #hairstyle #hairtonic #pomadelokal #pomademalaysia #lokalah #tempatanfest
Keistimewaan Mensive Hair Tonic : . Membantu merawat masalah rambut sepantas 14 HARI! Kaya dgn Apple Stemcell dan Ekstrak Ginseng yg terbukti berkesan utk merawat masalah rambut dan kulit kepala! . ✔ Waterbase ✔ 100% organic ✔ Boleh dibawa solat ✔ Bau Apple yg wangi . KESAN-KESAN PENGGUNAAN MENSIVE HAIR TONIC . ✔ 3-7 hari rambut KURANG GUGUR & kulit kepala TAK BERMINYAK ✔ 7-14 hari rambut BERHENTI GUGUR & KURANG KELEMUMUR ✔ 14-30 hari anak rambut mula TUMBUH . FB page: Mensive Store Wechat id: GentlemanCove . WhatsApp/call 📲 : 016-5158071 . #mensive  #mensivepomade  #mensivebeardoil  #mensivehairtonic  #mbo  #barber  #facialhair  #gugur  #pomade  #mensfashion  #men  #azrelismail  #azrelnizers  #pompadour  #mrlongbeard  #caripomade  #hairstyle  #hairtonic  #pomadelokal  #pomademalaysia  #lokalah  #tempatanfest 
Bismillah.. heading to Alor Setaq.. COD 2 botol Mensive Hair Tonic..
.
.
.
Nak dapatkan rangkaian product Mensive?? WhatsApp 0172795227
Harga istimewa untuk setiap pembelian 2 unit product ke atas!
.
.
.
#mensive #createdformen #mensivesungaipetani #mensivekedah #mensiveutara #jejakaexclusive
ADA MASALAH KEGUGURAN RAMBUT DAN RAMBUT BOTAK ATAU JARANG?
.

Sebelum cuba kaedah yang mahal-mahal, apa kata anda ikhtiar dengan cara natural dahulu, iaitu dengan Hair Regrowth & Hair Loss Treatment, produk ini mampu mengatasi dan mengawal masalah berikut:
.

1⃣Menumbuhkan kembali rambut
2⃣Mengelakkan rambut dari gugur
3⃣Menyuburkan & menyihatkan rambut
4⃣Mencegah dari botak
5⃣Membekalkan nutrisi rambut yang lengkap
.

Harga RM110/200ml
Postage +RM6 SM | +RM10 SS
.

AGENT & SELLER DIPERLUKAN
.

WhatsApp : 013-9393904
WeChat ID : ohmrlongbeard
.

#Style#Mrlongbeard#Hot#Vintage#Rare#Hairstyle#Classic#Beard#Bearded#Man#Moustache#Growth#Fashion#Pomademalaysia#Wakdoyok#Jambang#Janggut#Maskulin#Lelaki#Hairloss#Hair#Hairtreatment#Rambutgugur#Rawatanrambut#Hipstermalaya#Baldhead#Hairproblem#Beardissunnah#Mensivehairtonic#Mrlongbeard#Mensive
ADA MASALAH KEGUGURAN RAMBUT DAN RAMBUT BOTAK ATAU JARANG? . Sebelum cuba kaedah yang mahal-mahal, apa kata anda ikhtiar dengan cara natural dahulu, iaitu dengan Hair Regrowth & Hair Loss Treatment, produk ini mampu mengatasi dan mengawal masalah berikut: . 1⃣Menumbuhkan kembali rambut 2⃣Mengelakkan rambut dari gugur 3⃣Menyuburkan & menyihatkan rambut 4⃣Mencegah dari botak 5⃣Membekalkan nutrisi rambut yang lengkap . Harga RM110/200ml Postage +RM6 SM | +RM10 SS . AGENT & SELLER DIPERLUKAN . WhatsApp : 013-9393904 WeChat ID : ohmrlongbeard . #Style #Mrlongbeard #Hot #Vintage #Rare #Hairstyle #Classic #Beard #Bearded #Man #Moustache #Growth #Fashion #Pomademalaysia #Wakdoyok #Jambang #Janggut #Maskulin #Lelaki #Hairloss #Hair #Hairtreatment #Rambutgugur #Rawatanrambut #Hipstermalaya #Baldhead #Hairproblem #Beardissunnah #Mensivehairtonic #Mrlongbeard #Mensive 
Kini Hair Tonic Mensive dengan berwajah baru 😉
.
Nak order? Whatsapp terus ke +6018 464 8384
.
.
#mensive #mensivehairtonic #thegengkacak
Lelaki maskulin pentingkan bau badan dan brader ni memilih untuk kekal wangi sepanjang hari tanpa perfume!
.
Lepas pakai sabun rasa segar menthol dan bau sangat harum!
.
Harga asal RM50, sekarang hanya RM35!
.
whatsapp sekarang ke 0139604090.
.
#mensive #mensivebodysoap #mensiveshowerset #mensivesoap #mensivefacialbeardbar #mensivefacialbar #mensgrooming #ohmyjanggut #lokalbrand #tempatanfest #lokalah #sapotlokalah
Moustache & Beard Oil.
.
📌Dibuat daripada 100% bahan organik yg dirumus khas utk menggalakkan pertumbuhan jambang.
📌Diperkaya dgn rumusan premium seperti Minyak Jojoba & Minyak Begamot utk rangsangan  pertumbuhan jambang.
📌Minyak tidak berbau busuk.
📌Tiada campuran bahan kimia dan boleh dibawa solat.
.
Harga promosi terhad sehingga stok habis.
.
*limited stok tinggal beberapa set sahaja lagi!
.
Whatsapp sekarang 0139604090.
.
#mensive #mensivemalaysia #mensivebeardoil #mensivebeardbar  #mensivefacialbar #mensivefacialandbeardbar #mensgrooming #mensiveexclusivemalaysia #tempatanfest #sapotlokalah
Moustache & Beard Oil. . 📌Dibuat daripada 100% bahan organik yg dirumus khas utk menggalakkan pertumbuhan jambang. 📌Diperkaya dgn rumusan premium seperti Minyak Jojoba & Minyak Begamot utk rangsangan pertumbuhan jambang. 📌Minyak tidak berbau busuk. 📌Tiada campuran bahan kimia dan boleh dibawa solat. . Harga promosi terhad sehingga stok habis. . *limited stok tinggal beberapa set sahaja lagi! . Whatsapp sekarang 0139604090. . #mensive  #mensivemalaysia  #mensivebeardoil  #mensivebeardbar  #mensivefacialbar  #mensivefacialandbeardbar  #mensgrooming  #mensiveexclusivemalaysia  #tempatanfest  #sapotlokalah 
Nak dapatkan janggut seperti brader ni?
.
Promosi Beard Set jimat RM40 sedang berlangsung!
.
Whatsapp sekarang ke 0139604090!
.
#mensive #mensivebeardset #mensivebeardoil #mensivebeardbar #mensivefacialbeardbar #beardoil #facialbar #facialbeardbar #beardmen #ohmyjanggut #lokalbrand #lokalah #sapotlokalah
Juga CoD kwsn berhampiran seperti:-
🚘 Petaling Jaya Sec14 | 🚘 KlangSentral
🚘 Meru Klang | 🚘 Bandar Klang
🚘 KgGajah Perak | 🚘 Teluk Intan Perak

FB:DamanhuriHalid | IG: @amanzmensive

Hubungi:017-8979481
#lelakikacak #jomkacaksama2 #akupakaiakujual #mensive #lelakirambutkemaslelakiyangkacak
#pomadeshahalam #pomadesetiaalam #pomadekggajah #pomadetelukintan #mensiveshahalam #mensivesetialam #mensivekggajah #mensivetelukintan
#teamthegooky #pomademensive #pomademensivemalaysia #mensivecreatedformen #createdformen #padestronghold #gentlemensbodysoap #hairtonic #moustachebeardoil #facialandbeardbar #perfumemensive
Juga CoD kwsn berhampiran seperti:- 🚘 Petaling Jaya Sec14 | 🚘 KlangSentral 🚘 Meru Klang | 🚘 Bandar Klang 🚘 KgGajah Perak | 🚘 Teluk Intan Perak FB:DamanhuriHalid | IG: @amanzmensive Hubungi:017-8979481 #lelakikacak  #jomkacaksama2  #akupakaiakujual  #mensive  #lelakirambutkemaslelakiyangkacak  #pomadeshahalam  #pomadesetiaalam  #pomadekggajah  #pomadetelukintan  #mensiveshahalam  #mensivesetialam  #mensivekggajah  #mensivetelukintan  #teamthegooky  #pomademensive  #pomademensivemalaysia  #mensivecreatedformen  #createdformen  #padestronghold  #gentlemensbodysoap  #hairtonic  #moustachebeardoil  #facialandbeardbar  #perfumemensive 
Mahukan rambut hold semasa masuk ofis sampai balik keje, brader ni memilih Mensive Pomade Stronghold.
.
Boleh dibawa solat, senang digayakan, berbau wangi!
.
Harga asal RM60, sekarang promo hanya RM45!
.
whatsapp sekarang ke 0139604090.
.
#mensive #mensivemalaysia #mensivestrongholdpomade #mensivepomade #pom #pomadestronghold #pomadelokal #ohmyjanggut #lokalbrand #lokalah #sapotlokalah
Kekasih atau isteri mempunyai masalah gatal kulit kepala lepas pakai tudung?
.
Kini masalah anda bakal diatasi dengan Mensive Hair Tonic!
.
Kesan seawal 14 hari!
.
Promo diskaun hari ini RM20-RM40!
.
whatsapp sekarang ke 0139604090.
.
#mensive #mensivehairtonic #mensiveshampoohairtreatment #hairtonic #shampoo #hairtreatment #shampoohairtreatment #ohmyjanggut #lokalbrand #tempatanfest #lokalah #sapotlokalah